BRAKSUKSESS FOR THE PRODUCERSOvasjonene ville ingen ende ta og kritikerne overgikk hverandre i superlativer etter premieren på The Producers på Oslo Nye Teater.

 VG trillet en blank sekser, Dagbladet en flott femmer og Mona Levin i Aftenposten beskrev forestillingen som ?en intelligent, rykende energisk og uanstendig morsom Hitler-musikal, med brodd rett inn i samtiden.? Klassekampen, Vårt Land, Dagsavisen og NRK omtaler også forestillingen i begeistrede ordelag. Ikke minst blir Anders Hatlo fremhevet for sin sterke innsats, sammen med makker Jan Martin Johnsen, og den særdeles kvinnelige hovedrollen, spilt av Hilde Louise Asbjørnsen gjør også inntrykk. Hele ensemblet scorer høyt og berømmes for sin profesjonalitet og sjarm. Mona Levin sier det slik:
- resten av rosene, og de er mange, strøs villig og lenge over hele det velsyngende og -dansende ensemblet.

For teatersjef Catrine Telle og resten av teatret er dette en gedigen opptur, som nå har manifestert seg i den mest kritikerroste musikalen i Oslo på lang tid.

- Dette var veldig gledelig, og fullt fortjent for alle medvirkende. Det er en enestående innsats som ytes på alle plan i denne forestillingen, sier teatersjefen med dårlig skjult stolthet.

Det meldes om stor interesse for forestillingen blant publikum. Siden premieren på torsdag er det solgt over 2000 billetter.

Les anmeldelsene her:
VG
Aftenposten
Dagbladet
Dagsavisen
Klassekampen
Vårt Land
Nitimen NRK P1

2 kommentarer

Sandra&Elida ;-*

08.feb.2011 kl.12:23

nice blogg :D

Veronica S

11.feb.2011 kl.18:22

håper virkelig spilletiden blir forlenget, for dette er en musikal jeg virkelug ønsker å se!

Skriv en ny kommentar

hits