DICKIE DICK DICKENS blir teater!

Dickie Dick Dickens går til scenen!

Radioteatersuksessen til NRK som ble kåret til tidenes hørespill av Nitimes lyttere i 2001 har premiere på Centralteatret 17. mars 2011.Dette er historien om Dickie Dick Dickens, den farligste mann Chicagos underverden noen-sinne har fostret.  Fryktet, hatet, utstøtt, men like fullt en lysende stjerne på denne herlige millionbyens forbryterhimmel.

68% prosent av sitt sensasjonelle liv levde Dickie Dick Dickens i Chicago, De resterende 32% tilbragte han i den hypermoderne straffeanstalten Sing Sing. Han står i dag som et lysende, fosforiserende ideal for lovbrytere fra alle nasjoner og folkeslag.

Vi er ved begynnelsen av forbryterkongens magni-fique karriere. Det er en kvelende het julidag i 1924, og forbryterkongen er  foreløbig et ubeskre-vet blad i underverdenen. Ingen vet at mordet som blir begått med kaldt blod av Dickie Dick Dickens er begynnelsen på en rekke oppsiktsvekkende, sensa-sjonelle og farlige forbrytelser. Neida, fremdeles lever Jim Coopers bande i den villfarelse at alt er under kontroll, og at fremtiden er like lukrativ som fortiden har vært. Det er den ikke! Det får de snart erfare når Dickie Dick Dickens utfolder seg i all sin forbryterske prakt.

Følg den åndeløst spennende historien om Dicke Dick Dickens fascinerende og imponerende karriere til toppen av forbryterverdenen!

Se spilleplan: http://www.oslonye.no/spilleplaner/41700.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits