The Producers til Oslo Nye Teater

Musikalsuksessen The Producers, med den forlokkende undertittelen Det våres for Hitler får premiere på Hovedscenen 3. februar 2011. Audition for sangere og dansere avholdes 14., 15. og 16. juni. Billettsalget starter i begynnelsen av juni.

Geniale Mel Brooks står bak denne nostalgiske parodien fra musikalenes mest overdrevne glamourperiode på slutten av 50-tallet. Som tittelen mer enn antyder handler det om en teaterprodusent. Han har store økonomiske problemer. Løsningen antas merkelig nok å være en musikal som er så dårlig at den er dømt til fiasko, for dermed å håve inn forsikringspenger. En forfatter som ser dette som en gylden mulighet til å gjenreise Hitlers gode navn og rykte (?) blir hyret, og det er duket for verdens verste musikal. Så dårlig blir det at det blir en svær kalkunsuksess. Dessverre.
Med sangtitler som Springtime for Hitler, Der Guten Tag Hop Clop og Keep it Gay er det grunn til å vente seg det aller verste, eller beste alt etter som man ser det. Teatersjef Catrine Telle kaller denne musikalen verdens morsomste, og gleder seg voldsomt til Oslo Nye teater kan invitere til The Producers i februar.

www.oslonye.no


Filmplakaten

Én kommentar

Pelle

24.mai.2010 kl.23:25

Og her er en fin version av filmplakaten fra 1968.

http://hooplanow.com/wp-content/uploads/2009/04/the-producers1.jpg

Dette blir sååå GØY!!! Godt valg av musikal. Skal bli spennende å se rollelista :)

Skriv en ny kommentar

hits